De som har prøvd sier…

Har vært på nyttig workshop for å lære øvelsene under kyndig veiledning av Sadie. Det høres helt utrolig ut, men nå tre dager etterpå merker jeg faktisk stor forskjell! Hypopressiv trening kan absolutt anbefales. Når man får taket på øvelsen er det nesten så man kjenner at organene blir «dratt» oppover på plass igjen

Charlotte Kongshavn, mamma til 2

Hypopressiv trening har fullstendig forandret hverdagen min! Før hadde jeg både delte magemuskler og prolaps i underlivet. Nå er jeg kvitt prolapsen og magemusklene er nesten tilbake til normalen! Evig takknemlig for at jeg kom over hypopressiv trening, det gjorde meg «frisk» igjen.

Lillian Nordvik, mamma til 2, trent via skype

Jeg har aldri født barn, men har hatt rygg-, og magesmerter i mange år. Prøvd masse forkjellig, men nå etter å ha brukt denne teknikken i noen uker er smertene vekk! At jeg samtidig har fått midjen tilbake er jo heller ikke dumt, hehe. Anbefales på det varmeste!!

Kristine Haugland

Jeg trodde ikke jeg hadde store problemer etter mine to fødsler, men vi har lyst på et barn til og jeg tenkte det var lurt å prøve å komme i så god form som mulig før neste. 
Jeg tenkte at jeg sannsynligvis ikke kom til å merke stor forskjell, men der kunne jeg ikke tatt mer feil! Jeg har fått kontakt med kjernen og bekkenbunnen på en helt annen måte enn jeg kan huske å noensinne ha hatt, ryggsmertene er borte, og jeg kan bære ungene mine uten å ofre kroppen! De små lekkasjene jeg hadde da jeg trente som jeg fikk høre var «helt normalt» er helt borte, og når jeg trener styrke kjenner jeg at hele kjernen skrur seg på for å støtte meg. Og en ting til, sexlivet har blitt bedre enn noensinne. Når vi får tid, da. Jeg har mer følelse enn før jeg fikk barn!
Så nå gleder jeg meg til vi skal få en til, og gleder meg til å samarbeide med Sadie slik at jeg kan legge til rette for en god fødsel og en fantastisk tid i etterkant.

Bente Hauge, mamma til 2, trent via skype

Jeg er så takknemlig for at jeg fant dette. Ikke bare har jeg fått samlet magemusklene slik at folk har sluttet å spørre om jeg er gravid (fødte tvillinger for ett år siden), men ryggen og bekkenet har aldri føltes bedre. 

Ida Hylland, mamma til 3

Sadie guidet meg til å reparere min egen kropp. Det er ikke noe annet å si. Evig takknemlig!

Kari Anne Solfjeld Eid, mamma til 3

Jeg hadde lenge fulgt med på Sadie før jeg endelig våget meg på workshop. Siden jeg har en god del ekstra kilo var jeg rett og slett redd for at jeg ikke skulle få det til… heldigvis tok jeg feil! Sadie er superdyktig, behagelig og jordnær. Øvelsene ser ut til å gjøre underverker allerede og kurset var fylt med jenter i alle aldre, forskjellige problemer og størrelser. Anbefaler dette til alle som har født, eller har ryggproblemer eller bekken/underlivsproblemer ??

Tove Eggen, mamma til 2

Jeg har 4 barn og 6 barnebarn, og hadde aldri hatt problemer med bekkenet før de siste 5 årene. Det begynte på slutten av overgangsalderen, og ble bare verre.
Legen min sa det var vanlig, og ba meg knipe og skrev ut resept på østrogenkrem. Ingen av de tingene hjalp, og til slutt sa han at jeg måtte opereres. Jeg har alltid vært aktiv og var redd for at operasjonen ikke skulle bli bra, jeg ønsket bare å kunne leke med barnebarna mine igjen. 
Så jeg bestemte meg for å prøve hypopressiv trening. Jeg er litt stor og stiv og var redd for å ikke kunne få det til. Men det var helt utrolig, jeg begynte å kjenne forskjell fra første time. Bare litt til å begynne med, og så mer og mer. 
Plutselig så kunne jeg kjenne at jeg tømte blæren da jeg gikk på toalettet, og en dag kjente jeg plutselig at det var mange uker siden jeg hadde kjent nedpress i underlivet. Nå er jeg så mye bedre at jeg har avslått tilbudet om operasjon! Jeg vil anbefale alle å prøve dette, uavhengig av hva dere har fått høre om hva som kan fikses med trening. Hvis jeg kan, så kan alle! 

Marit Heggedahl, mamma til 4, bestemor til 6

Recently, I was fortunate enough to witness Sadie in action. She gave me a hypopressives session, and not only was I impressed with how she explained what her body was doing and why, but her knowledge and her bedside manner were so reassuring, I knew I was in good hands. 
In recent years I’ve noticed what I just chalked up to my body «getting older»; reflux, some leakage and things feeling not quite the way they once did. But now that I’ve been doing my hypopressives regularly all my symptoms have gotten so much better! I can now sneeze and run for the bus without any problems. And my reflux is gone!

Susana Elyse Gross, mamma til 1, mormor til 1, trent via skype