GRATIS LIVESENDING onsdag 26.06 kl 20:30

Lær HVORFOR du får lekkasjer, nedpress, delte magemuskler
og smerter og HVA du kan gjøre for å bli bedre!

Fra daglige ryggsmerter til en aktiv hverdag – Ingrid sin erfaring med Hypopressiv Trening og ryggsmerter

Ingrid hadde vondt i ryggen og ble verre av å trene. Nå har hun ikke lengre ryggsmerter, hun har fått bedre fordøyelse, bedre holdning og dypere pust. Les hennes erfaring med Hypopressiv trening og ryggsmerter.  

Ble verre av yoga, gåturer og trening

«Jeg hadde ofte vondt/ var øm i korsryggen. Jeg kunne ikke skjønne hvor problemet lå siden jeg brukte hver ledige stund jeg hadde til å gjøre yoga, gå/ løpe i ulendt terreng, og når plagene ble verre; øvelser med fokus på å styrke mage- og rygg- muskler» forteller Ingrid, som er mamma til 2.

Rygsmertene er helt borte, jeg har bedre fordøyelse, bedre holdning og dypere pust. Andre vondter som stivhet i skulderbladene/ nakken er også borte. Og så har magen blitt flatere!

Så ikke sammenhengen

«Når jeg ser tilbake nå, kan jeg tydelig se at jo mer jeg prøvde å bli sterk, jo mer vondt fikk jeg.

Da jeg sto midt oppi det så jeg ikke sammenhengen, fordi jeg hadde blitt lært opp til å tro at har man vondt i ryggen er det fordi man er for svak – nå vet jeg bedre!

En periode to år etter siste fødsel ble det skikkelig ille, og jeg tenkte at her er det noe som ikke stemmer! Det var da jeg endelig begynte å lese meg opp på hypopressiv trening, og nå skjønner jeg virkelig ikke hvorfor jeg ikke prøvde det før!»

Tenkte at hypopressiv trening ikke var for henne

«Jeg hadde sett reklame for nettkurset i Hypopressiv trening Norge metoden lenge, og tenkte at jeg ikke hadde disse problemene. Ikke engang den rare «pølsa» nedover magen når jeg strammet magemusklene (diastasen) fikk meg til å tenke at dette handlet om meg!

Jeg tenkte at dette ikke angikk meg, rett og slett! Jeg hadde jo «bare» vondt i ryggen. Men da jeg leste litt rundt så jeg at har man problemer med å hoppe på trampoline, kan dette være noe å begynne med. Da gikk det opp et lys for meg, for å hoppe på trampolina i hagen med ungene kunne jeg bare glemme, uten at jeg visste hvorfor!» Kort tid etterpå begynte Ingrid på kurset.

Før Hypopressiv Trening

Etter Hypopressiv Trening

Positivt overrasket over treningen

«Det aller beste er jo alle fordelene med Hypopressiv Trening Norge metoden – jeg er kvitt smertene i ryggen, har bedre holdning, magen har blitt sterkere og flatere, fordøyelsen er bedre, og jeg puster så mye lettere!

Før kunne jeg ikke puste med nesen, og det irriterte meg, siden jeg elsker yoga og da er pust veldig viktig. En annen ting jeg elsker med dette kurset er at det er veldig effektivt, så jeg klarer i større grad å si til barna og mannen min at «nå skal jeg være for meg selv, for jeg skal trene!».

Jeg ble også positivt overrasket over at nettkurs fungerte bra for meg, jeg så for meg at jeg ikke kom til å like det, men tok feil 🙂

Dette kurset passer virkelig for alle!» forteller Ingrid fornøyd.

GRATIS LIVESENDING onsdag 26.06 kl 20:30

Lær HVORFOR du får lekkasjer, nedpress, delte magemuskler
og smerter og HVA du kan gjøre for å bli bedre!
0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Registrer rabattkode