Hypopressiv Trening med Silje Windred

av | mai 19, 2022 | hypopressiv trening | 0 kommentarer

Silje Windred er en av våre første Hypopressiv Trening Norge PRO trenere. Hun har både den grunnleggende sertifiseringen med International Hypopressives Council og videreutdanningen i Hypopressiv Trening Norge metoden.

Vi tok en prat med henne slik at du kan bli litt bedre kjent med henne, hva hun står for og få en følelse av om hun kan hjelpe deg.

Hvem er du, Silje?

Jeg er født, oppvokst og bosatt i Tromsø. Her bor jeg sammen med min australske mann og våre to gutter. I tillegg til å være sertifisert hypopressivtrener er jeg utdannet personlig trener og har en bachelor i ernæring.

Hvorfor startet du med hypopressiv trening og hva er din erfaring?

Da jeg kom over hypopressiv trening hadde jeg gått med kroniske bekkenleddsmerter («bekkenløsning») i 5 år. Smertene styrte hverdagen min og påvirket framtidsplanene mine. Jeg hadde forsøkt det meste av behandling – noe ga midlertidig smertelindring, men ingenting hadde varig effekt.

At hypopressiv trening var noe helt annet enn alt jeg hadde forsøkt tidligere ga meg håp. At metoden jobbet med bakenforliggende årsaker til problemer, såkalte «rotårsaker», var i tillegg en tilnærming jeg hadde stor tro på. Men at jeg skulle merke bedring så fort, det hadde jeg aldri sett for meg. Hypopressiv trening ga meg umiddelbar, smertelindrende effekt og etter et par måneder med jevnlig trening var bekkenleddsmertene borte.

Hva ser du når du behandler?

Kvinner som oppsøker meg for å gi hypopressiv trening en sjanse forteller meg at de for første gang føler at de har bedre forståelse for hvorfor de har de problemene de har, hva som skal til for å bli bedre og hva de kan forvente av resultater. De forteller at de endelig føler de at de er med på et forutsigbart opplegg med en bestemt varighet hvor de selv er aktive deltakere.

Vi trenger økt oppmerksomhet for at så mange kvinner går rundt med omfattende plager uten å få hjelp. Og kvinner som strever trenger å vite at det finnes et alternativ til den tradisjonelle opptreningen.

Jeg brenner for å hjelpe kvinner tilbake til en funksjonell og smertefri kropp som kan bære dem igjennom et liv fylt med det som gir dem glede.

Trenger du veiledning i hypopressiv trening? 

Du kan møte Silje ansikt til ansikt i Tromsø. Eller på nett fra der du er.

Sadie Lawler

Sadie Lawler

Jeg heter Sadie, og jeg driver Hypopressiv Trening Norge. Jeg er ekspert på rehabilitering av fødsels- og belastningsskader. Jeg tok med hypopressiv trening til Norge da jeg ikke fikk hjelp med mine egne fødselsskader, og ble endelig frisk med hypopressiv trening. Jeg brenner for at alle de som trenger det skal få hjelp, og en kropp som fungerer gjennom alle livets faser.

0 kommentarer

Send inn en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Relaterte innlegg

Delte magemuskler – dette må du vite!

Delte magemuskler – dette må du vite!

Opp mot 70 % av alle kvinner har fortsatt et «stort» mellomrom mellom magemusklene 6 uker etter fødsel. Mer enn 40 % vil fortsatt oppleve dette 6 måneder etter fødsel, og nesten 35% vil fortsatt slite med dette 12 måneder etter fødsel.

0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Registrer rabattkode