GRATIS LIVESENDING onsdag 26.06 kl 20:30

Lær HVORFOR du får lekkasjer, nedpress, delte magemuskler
og smerter og HVA du kan gjøre for å bli bedre!

Fra store plager til aktiv ferie – Anne sin erfaring med Hypopressiv Trening for nedpress

Anne gikk fra å slite med lekkasjer, nedpress, og fremfall til å reise på tur til alpene alene og lange turer med ploging og bæring av ski – uten å kjenne på plager! Les hennes erfaring med Hypopressiv Trening og nedpress. 

Slet med lekkasjer og nedpress i over 20 år

Anne forteller, «som tenåring fikk jeg ikke til å løpe/jogge. Klarte ikke å puste ordentlig, og har alltid pustet øverst i lungene. Sit-ups var ikke noe jeg mestret. Langrenn var vanskelig fordi jeg nærmest holdt pusten. 

Jeg fødte 1 barn for 40 år siden, og etter det fikk jeg lekkasjer. Nedfall, og skam over å ikke trene preget meg, og jeg fikk enda mer nedfall og lekkasjer etter barn nr 2. Fikk operasjon for ca 20 år siden hvor litt av hvert ble sydd og strammet opp i underlivet, men jeg sleit fortsatt med nedfall og lekkasjer, og forstoppelse. Kunne såvidt sykle på flatmark uten å kjenne nedfallet. Har kjent på skam i forhold til treningskapasitet og styrke, og blitt fortalt og lest at framfall skyldes overvekt, noe jeg nå endelig vet ikke var riktig i mitt tilfelle!»

Jeg har gått fra å kjenne på nedpress og lekkasjer til å stå på ski i Alpene helt uten plager!

Erfaring med hypopressiv trening ved nedpress

«Etter at jeg startet med hypopressiv trening kjenner jeg sjeldent framfall. Jeg går turer med hunden uten å få lekkasjer. Jeg kan gjøre yoga igjen, og har stått på alpinski uten å tenke på hvor jeg skal gå på do. Og vært på langrenn uten å få framfall!

Og bonus: Gått på langrennski i motvind uten å miste pusten! Ikke holdt jeg på å tisse på meg heller. Er ikke lenger redd for å sette meg på huk eller løpe. Og leke med barnebarn og hund» deler Anne stolt.

Var skeptisk etter å ha prøvd «alt»

«Jeg var usikker på om kurset i Hypopressiv trening Norge metoden kom til å hjelpe meg, men jeg har fått fantastiske resultater! Jeg tror sånne damer som meg trenger dette kurset. Snakker med alle jeg treffer om det fine kurset og den gode, effektive metoden.
Det er morsomt å kjenne på endringene i kroppen mens jeg trener. Kurset har vært lett å følge og jeg liker godt at det også er livesendinger, det hjelper å få til treningen i hverdagen.»

 

GRATIS LIVESENDING onsdag 26.06 kl 20:30

Lær HVORFOR du får lekkasjer, nedpress, delte magemuskler
og smerter og HVA du kan gjøre for å bli bedre!
0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Registrer rabattkode