De som har prøvd sier…

"ALLE som har født bør drive med hypopressiv trening! Som trebarnsmamma har jeg erfart hvor lite frihet man føler når man opplever tisseuhell... men den følelsen man får av å IKKE ha det, hverken på trening eller når jeg leker med jentene, det er FANTASTISK! Jeg elsker øvelsene, de får meg til å koble hele kroppen og jeg føler meg lett i kroppen, og sterk. Er så taknnemlig for Sadie og hennes metode :)"

Silje

Mamma til 2

“Det beste med Hypopressiv Trening er at DET FUNKER!

Det er helt utrolig at man kan bli kvitt problem som blant annet meg trodde at man måtte leve med resten av livet. ”

- Aslaug

“Jeg fikk 5 barn på 6 år, der de siste var tvillinger. Det hadde gått over ett år siden fødsel og det så fortsatt ut som om jeg var 8 måneder på vei. Men nå er det nesten helt borte etter kort tid!”

- Kristin, mamma til 5

Du fortjener et liv fylt med glede + gledelig bevegelse!

Nå er det din tur

På 12 uker kan du gjøre noe med: inkontinens, underlivsprolaps, delte magemuskler og smerter i rygg og bekken.

GrunnkursGravidkurs

“2 år etter at jeg fikk tvillingene mine så jeg ut som om jeg var 9 mnd på vei, og jeg følte meg helt ødelagt i kroppen. Men nå er magemusklene tilbake til normalen og jeg kan løfte begge gutta samtidig!”

- Kathrine, tvillingmamma

“Jeg trodde lekkasjer og andre plager var ting jeg måtte leve med nå som jeg er blitt eldre. Men nå kan jeg løpe etter bussen, og ta lange bilturer uten å tenke på blæra! Og føler mye så mye sterkere”

- Susana, mamma til 1, bestemor til 1

Jeg vil anbefale hypopressiv trening og Sadie Lawler på det aller varmeste. Burde vært obligatorisk for alle jordmødre og helsesykepleiere å henvise alle damer til hypopressiv trening før/etter fødsel.

- Siri, mamma til 2

Jeg har mye mindre nedpress, har lukket diastasen (6cm), og ryggsmertene er borte! Jeg ble overrasket over hvor raskt det virket selv om jeg hadde gått med plagene i mange år. Anbefales!

- Anne, mamma og bestemor

Anbefaler hypopressiv trening til alle damer (og menn!) Uten sidestykke

- Marianne, mamma til 3

“Jeg har aldri født barn, men har hatt rygg- og magesmerter i mange år. Etter å ha brukt denne teknikken i noen uker er smertene vekk! At jeg samtidig har fått midjen tilbake er jo heller ikke dumt!”

- Kristine