Erfaringer med hypopressiv trening

De som har prøvd sier…

Gå rett til erfaringer med

Underlivsprolaps

Lekkasjer

Delte magemuskler

Rygg-/bekkensmerter

Suksesshistorier med underlivsprolaps

Du har sikkert hørt at nøkkelen til å bli kvitt underlivsprolaps er å gjøre knipeøvelser. Dessverre er det mange kvinner med underlivsprolaps som også har for stram bekkenbunn. Å spenne disse musklene mer kan gjøre problemet verre. Underlivsprolaps er innviklet, og trenger en helhetlig tilnærming som Hypopressiv Trening.

Med Hypopressiv Trening Norge metoden kan vi som regel reversere alvorlighetsgraden på fremfall/underlivsprolaps med to-tre grad (uavhengig av type prolaps). For de aller fleste, betyr dette at du kan bli kvitt alle symptomene (nedpress, tyngdefølelse, drag, vanskeligheter med å få tømt blære/endetarm, utfordringer med samleie, etc).

Hypopressiv Trening Norge Metoden jobber hollistisk med å reversere alle underliggende årsaker som har bidratt til prolapsen(e), og du vil faktisk KJENNE at prolapsen(e) løftes med hver øvelse - helt til det ikke lenger er et problem.

Hypopressiv Trening Norge Metoden har hjulpet tusenvis av kvinner med underlivsprolaps

“Det jeg liker best med hypopressiv trening, er at jeg fikk så raske resultater! Nedpresset forsvant nesten umiddelbart.
Jeg var skeptisk til å starte, for jeg ville ikke bruke penger på helse, og annet enn alle anbefalingene jeg fikk og så, så var det ikke så mye forskning som beviste at det fungerte.
Jeg har født tre barn, og før jeg startet med kurset hadde jeg delte magemuskler, lekkasjer og nedpress.
Det føltes som om jeg nærmest hadde kollapset i overkroppen, jeg sleit med lekkasjer i nedoverbakke eller ved litt løping, og det meste av aktivitet førte til nedpress.
Jeg fikk beskjed om at det skulle gå seg til, og forsøkte øvelsene jeg fikk anbefalt av de jeg oppsøkte, men kjente ikke fremgang, og det var veldig vanskelig å få kontakt med muskulaturen.
Etter det tredje barnet bestemte jeg meg for å prøve kurset i hypopressiv trening, for nå ville jeg prøve alt for å få kroppen på plass.
Nå etter å ha drevet med hypopressiv trening er magen flatere og sterkere, jeg trenger ikke tenke på at magen ser gravid ut. Jeg har også fått mye mindre nedpress og bedre kontakt med kjernen og bekkenbunnen, og kan gå og løpe uten å være redd for lekkasjer! Jeg har lært så mye om kroppen min og hvordan den fungerer, og det forventet jeg ikke! Denne kunnskapen kommer jeg til å ha med meg hele livet.”

Nina

Mamma til 3

"Nå kan jeg endelig glede meg til hagesesongen igjen uten å grue med til nedpress og vondt i ryggen!

Jeg begynte å få nedpress ifm overgansgalder, før det hadde jeg fått det da jeg fikk menstruasjonen, men nå var det plutselig konstant!

Jeg var så redd for å måtte opereres, fordi mamma ble operert på min alder og ble aldri bra igjen - jeg hadde drevet med knipeøvelser, men det hadde ikke hjulpet i det hele tatt...

Men etter 3 måneder med nettkurset i Hypopressiv trening var jeg helt kvitt nedpressfølelsen! Det var helt fantastisk!
Da kunne jeg endelig la være å tenke på det, det var så befriende!

Som et bonus ble ryggsmertene også borte, og i år skal jeg kose meg i hagen igjen og lære barnebarna å dyrke både blomster og bær!"

Mette

Mamma og bestemor

«Før jeg begynte med hypopressiv trening sleit jeg mye med nedpress, jeg hadde dårlig holdning, vondt i bekkenet, jeg sleit med inkontinens... Og så hadde jeg noe som jeg ikke tenkte hadde noe sammenheng, men jeg sleit mye med halsbrann og sur oppstøtt.

Jeg syntes egentlig at kurset hørtes for godt ut til å være sant, men så hadde jeg så mye plager, så jeg meldte meg på.

Og det kurset her, det må være fremtiden, for det FUNKER

Siden jeg startet med kurset har jeg mye mindre smerter, og alle symptomene har blitt SÅ mye bedre, jeg er helt kvitt halsbrannmedisiner som jeg hadde gått på i over 10 år og jeg trodde jeg måtte fortsette med hele livet. Det viste seg at det kom fra spenninger i diafragma, som er det første man kartlegger når man starter kurset, noe jeg aldri hadde hørt om!

Jeg kan hoppe på trampoline uten å tisse på meg, bare det er helt sykt!

Jeg hadde fått høre at alle mine plager var «vanlige», og ja kanskje det er vanlig, men alle sammen fortjener å leve et liv der man kan holde på som før, at du kan dra på løpetur, hoppe på trampoline, herje, og gjøre AKKURAT det du vil!»

Aslaug

Mamma

Etter bare noen måneder med trening var jeg kvitt alle mine plager - nedpress, lekkasjer, og delte magemuskler! Jeg startet med hypopressiv trening etter min 5. fødsel, og ble helt bra igjen! Jeg kunne bære babyen min på tur, danse, hoppe, løpe som før. Jeg kjente meg mye sterkere i kroppen og har fått mye bedre holdning.

Siden da har jeg fått mitt 6.barn og jeg fulgte gravidkurset også mens jeg var gravid. Jeg hadde nesten ingen bekkenplager i graviditeten og rehabiliteringen etter fødsel gikk mye raskere og enklere. Jeg er så utrolig takknemlig for denne reisen med hypopressiv trenig, erfaringene jeg har gjort meg, og å vite at det er fullt mulig å ha en stabil og sterk kropp som tåler mammalivet selv om man velger å få mange barn.

Jeg startet med hypopressiv trening 4 mnd etter at mitt 5.barn ble født. Jeg hadde kroniske bekkensmerter fra ca.midten av graviditeten, lekkasjer, store delte magemuskler. Jeg klarte ikke å få kontakt med magemusklene eller bekkenbunnen. Jeg klarte ikke å stå, gå eller sitte uten smerter. Både lege og fysioterapeut mente at jeg måtte ta tiden til hjelp, men også at jeg måtte regne med at kroppen skulle bli litt ødelagt etter å ha født så mange barn.

Jeg gjorde knipeøvelser, jobbet med øvelser jeg fikk fra fysioterapeut, var på behandling hos kiropraktor og ble med på barseltrening med fysioterapeut også. Men det hjalp ikke, og jeg savnet en fungerende kropp - med 5 små trengte jeg å føle meg sterk igjen!

Det jeg likte best med nettkurset, var at jeg kjente effekt bare etter en uke som ga utrolig mye motivasjon til konsekvent trening. Kurset er veldig lett å følge , instruksjonene er tydelige. Jeg forsto med en gang hva var årsakene som førte til plagene denne gangen.

Luca

Mamma til 6

“Jeg vet nå at jeg fikk fremfall etter førstemann, men etter fødsel sa legen at det ikke fantes , og jeg tenkte at det var sånn det skulle være etter å ha født. Da jeg ble gravid igjen fikk jeg så mye plager at jeg måtte alltid være i nærheten av et toalett for å unngå uhell...

Etter noen få måneder med nettkurset, er ting mye mer på plass og jeg kan trille tur med sønnen min så langt jeg vil! Jeg trenger heller ikke å holde oppe underlivet mens jeg er på do.

Jeg vil anbefale på det varmeste å ta dette kurset for å kunne bruke kroppen slik den er ment, istedenfor operasjon eller leve med litt smerter her og der, den beste investeringen man kan gjøre er å ta vare på seg selv.

Jeg vil si hypopressiv trening er magisk, tross du selv må gjøre øvelsene"

Camilla

Mamma til 2

Suksesshistorier med delte magemuskler (diastase)

Den vanlige misoppfatningen er at delte magemuskler (rectus diastase) kan bli "fikset" ved å aktivere den dype kjernemuskulaturen. Forskning (og kanskje også din egen erfaring) viser oss at dette ikke virker for veldig mange. 

Det som virkelig skal til for å LUKKE og rehabilitere delte magemuskler er å styrke bindevevet MELLOM magemusklene samtidig som vi reverserer trykket i kjernen. Da reverserer vi diastasen og får kjernen din til å fungere slik den skal igjen!

Vi har jobbet med tusenvis av kvinner for å reveresere delte magemuskler. Ja, til og med alvorlige tilfeller som hadde blitt fortalt at kirurgi var deres "eneste alternativ".

Hypopressiv Trening Norge Metoden har hjulpet disse damene med delte magemuskler (diastase)

"Jeg kom over hypopressiv trening da jeg prøvde å gjøre noe med tyngden jeg kjente i underlivet… Lite visste jeg at jeg ville ende opp med å oppdage at jeg hadde en kjempestor diastase som jeg sannsynligvis hadde levd med siden min yngste datters fødsel (for 35 år siden!!!), og det bidro sannsynligvis til alle mine plager og andre symptomer.
Etter å ha brukt nettkurset i bare to måneder, klarte jeg å lukke diastasen min (jeg hadde fått beskjed om at det var fordi jeg hadde gått opp i vekt i overgangsalderen!), kvitte meg med ryggplagene og jeg kjenner ikke nedpress lenger! Jeg hadde ingen anelse om at disse tingene hang sammen, og jeg er evig takknemlig for at jeg fant Sadie og dette programmet og var i stand til å gjøre noe med det, selv i min alder. Jeg gleder meg til å kunne løpe etter barnebarna mine i mange år fremover. Jeg forteller døtrene mine og alle venninene mine om dette, ingen skal måtte leve med problemene deres så lenge som jeg måtte! Og til deg som tenker at nettkurs er vanskelig, det er det ikke!"

Trine 62 år

Mamma til 3, bestemor til 6

"Jeg hadde store delte magemuskler og et lite brokk etter mitt andre barn... jeg kunne ikke trene eller løfte uten å kjenne ubehag rundt navelen, og fikk beskjed om å operere... men jeg var ikke sikker på at jeg var ferdig med å få barn, men jeg turte ikke å bli gravid på nytt eller operere og så risikere tilbakefall i svangerskapet.
Etter kun 2 måneder med dette nettkurset har jeg lukket magemusklene helt, brokket er helt tilbake (det viste seg at det var grunnet magemusklene som var delt) og jeg føler meg sterk og enda bedre enn før - jeg anbefaler dette kurset til alle jeg kjenner, jeg hadde prøvd masse forskjellig og til og med andre kurs, men ingenting hadde virket før dette - så glad for at jeg tok sjansen!"

Marthe

Mamma til 2

"Etter å ha født to barn, hadde jeg dårlig holdning, delte magemuskler, litt lekkasjer og nedpress, og smerter i bekkenet... Jeg hadde fått høre at jeg måtte regne med at kroppen kom til å se annerledes ut etter flere barn, men jeg har alltid vært aktiv og hatt en kropp som fungerer, og det ville jeg tilbake til!
Jeg er så fornøyd, jeg har fått resultater på alle plan - lukket magemusklene, fått en sterkere kjerne, blitt kvitt nedpresset, lekkasjene og smertene!
Alle kvinner (og spesielt de som har født!) bør ta dette kurset - det er så enkelt å følge og du blir så motivert av å se og kjenne at det virker!"

Marie

Mamma til 2

“Hadde flere visst om dette kurset, er jeg sikker på at mange flere hadde hatt mindre problemer!

Kjernemuskulaturen har blitt sterkere og nå har jeg endelig mulighet til å begynne trene "vanlig" igjen. Magen har også blitt mye mindre utstående, noe som er veldig positivt!

For ca 6,5 år siden fikk jeg tredjemann. Jeg merket da at det var noe galt med magen min. Etter noe tid, fant jeg ut at jeg hadde delte magemuskler. Jeg merket dette ved bl.a. løft og trening, og hadde vondt i ryggen. Jeg prøvde "alt". Trening, fysioterapeut, mammamageøvelser og til slutt operasjon.

Hypopressiv trening gir kroppen en god følelse. Serien med øvelser tar ikke lang tid, og man har derfor mulighet til å gjøre serien flere ganger i uken. Da jeg ikke bor i Oslo, er jeg veldig glad for at det finnes nettkurs, live timer og privattimer på nett slik at jeg også har mulighet til å trene hypopressiv trening og jobbe meg mot målet mitt. Anbefales på det sterkeste!”

Kristine, mamma til 3

Kristine

Mamma til 3

Hypopressiv trening er en effektiv treningsform, lett å lære, rask å gjennomføre. Det var så lett å følge med på det på nett!
Jeg har blitt sterkere i rygg- og bekkenmuskulatur, oppnådd lukking av diastase (6cm) - jeg har gått ned flere buksestørrelser uten å gå ned i vekt, det er helt utrolig!
Har mye mindre nedpress, og ryggsmertene er borte! Jeg ble overrasket over hvor raskt det virket selv om jeg hadde gått med plagene i mange år. Anbefaler det til alle damer, uansett alder, det er aldri for sent å gjøre noe med plagene dine!!

Anne

Mamma til 4 og bestemor til 5

"Etter at jeg fikk tvillingene mine så jeg ut som om jeg var 9 mnd på vei i over to år, og jeg følte meg helt ødelagt i kroppen, jeg gikk rundt som om jeg var 100 år gammel.

Jeg fikk tilbud om operasjon, men ville helst prøve å unngå det. Og er så takknemlig for at jeg fant hypopressiv trening og dette kurset!

Tenk at nå er magemusklene tilbake til normalen etter kun 12 uker med enkle og kjappe øvelser, og nå kan jeg løfte begge gutta samtidig!"

Katrine

Tvillingmamma

"Etter 5 barn på 6 år, der de siste var tvillinger, føltes det ut som om alt i kroppen hadde blitt ommøblert. Jeg trodde ikke det var mulig å gjøre noe med magen, det hadde gått over ett år siden fødsel og det så fortsatt ut som om jeg var 8 måneder på vei. Jeg måtte gå med et stort magebelte og løse klær, og ennå så jeg gravid ut. Men nå med hypopressiv trening, er det nesten helt borte etter kort tid, og det blir bare bedre og bedre! Det var helt avgjørende at jeg kunne trene hjemmefra i korte økter og når jeg hadde mulighet, ellers hadde jeg aldri klart det, livet er hektisk! Evig takknemlig for dette opplegget!"
Kristin

Mamma til 5

Suksesshistorier med lekkasjer (inkontinens)

Mange kvinner blir fortalt at lekkasjer og inkontinens skyldes for svak muskulatur. Og at de trenger å styrke bekkenbunnen for å bli kvitt disse problemene. Visste du at en bekkenbunn som er for stram også kan forårsake lekkasjer? Og at lekkasjer kan handle mer om trykkfordeling i buk og bekken enn om ren styrke? 

Enten du får lekkasjer under aktivitet (hopping, løping eller løft) eller ved nys/hosting, eller om du lekker ansett hva du gjør, så tar vi tak i rotårsaken. Du omprogrammerer bekenbunnen din til å reagere på belastning, frigjør spenninger og bygger styrke - ved å samtidig løse opp i spenningene i  bekkenbunnen. 

Hypopressiv Trening Norge Metoden har hjulpet tusenvis av kvinner med lekkasjer (inkontinens)

"ALLE som har født bør drive med hypopressiv trening! Som trebarnsmamma har jeg erfart hvor lite frihet man føler når man opplever tisseuhell... men den følelsen man får av å IKKE ha det, hverken på trening eller når jeg leker med jentene, det er FANTASTISK! Jeg elsker øvelsene, de får meg til å koble på hele kroppen og jeg føler meg lett i kroppen, og sterk. Er så taknnemlig for Sadie og hennes metode, det er også en stor pluss å kunne gjøre det hjemme når det passer meg, og alltid kunne spørre om råd og få raskt svar på det jeg lurer på :)"

Silje

Mamma til 3

“Nå kan jeg leke med barnebarnet mitt uten å være redd for lekkasjer, og kroppen kjennes sterkere ut enn noen gang. Jeg har til og med gått ned flere størrelser uten å slanke meg en eneste kilo, bare fordi jeg har fått midjen tilbake med Hypopressiv trening!

Jeg trodde lekkasjer, dårligere holdning, større mage og mindre følelse i underlivet var ting jeg måtte leve med nå som jeg er blitt eldre…

Men nå kan jeg løpe etter bussen uten å lekke, ta lange bilturer uten å måtte planlegge i forhold til tissepauser, og uten å tenke på blæra! Og kroppen og magen er så mye sterkere, og magen har blitt så mye mindre! Det hadde jeg aldri trodd nå som jeg er over 70. Alle kan klare dette kurset og alle vil ha godt av det, det er ingen grunn til å tro at det er for sent!”

Susana Gross

Mamma til 1, bestemor til 1

"Før kunne jeg ikke hoppe på trampoline! Etter 2 måneder med hypopressiv trening kan jeg hoppe så mye jeg vil uten noe form for lekkasje. I tillegg har jeg fått tilbake en god holdning og kroppskontrollen jeg hadde som yngre. Som idrettsutøver har jeg nok presset kroppen min for hardt i perioder. Det har ført til muskelspenninger i magen og nedpress. Å miste kontakten med kjernemuskulaturen har vært frustrerende, og i perioder har det vært smertefullt. Takket være hypopressiv trening og jevnlig oppfølging fra Sadie har jeg fått tilbake kontroll over kjernen min. Det er helt essensielt for at jeg skal fungere på trening, i konkurranser og ikke minst i hverdagen."

Gina

Langrennsløper

"Jeg trodde ikke plagene mine var store nok til at jeg ville se så gode resultater som jeg så på bildene til andre...

Jeg har hatt korsrygg- og bekkenplager siden graviditet nr 1 i 2012. Dette forverret seg etter graviditet nr 2 i 2014. Jeg forsøkte både offentlig og privat behandling flere ganger uten å bli bedre. Har fått inntrykk av at «vi har alle våre plager» og at dette var noe jeg måtte leve rundt og begrense aktiviteter som trigget smertene.

Jeg har i flere år slitt med trykk i brystet – dette har blitt behandlet som en del av lavt stoffskifte. Ingen har noen gang vurdert om det kan være noe annet. Det siste året sleit jeg med at jeg veldig plutselig måtte tisse og ikke klarte å holde meg – det var det som var avgjørende for å forsøke meg på hypopressiv trening.

Etter at jeg begynte med hypopressiv trening har trykket i brystet vært så å si borte og jeg har blitt mye bedre til å holde meg når jeg skal tisse; det kommer ikke så plutselig. Jeg føler meg sterkere når jeg er i aktivitet og er ikke så redd for at ryggen skal svikte. Endelig kan jeg trene yoga igjen, noe jeg har vært veldig forsiktig med fordi det har trigget smertene i korsryggen. Det er fantastisk deilig å kjenne at plagene mine blir bedre – og ikke minst å se at holdningen min har blitt så mye bedre.

Svaien i ryggen har jeg i alle år trodd bare er meg – men før og etter bildene er jo et synlig bevis på at denne treningen funker. Jeg er så inspirert til å fortsette med hypopressiv trening – anbefaler til alle!"

Hanne

Mamma til 2

Suksesshistorier med rygg-/bekkensmerter

Mange kvinner plages av smerter i korsryggen og bekkenet som holder dem tilbake fra å leve det livet de ønsker.

Kanskje har du blitt fortalt at du må styrke ryggen din for å behandle dette. Eller styrke kjernen. Eller du kan kjenne at noen øvelser hjelper midlertidig, eller du kjenner at noen øvelser gjør det verre.

Denne typen smerter kommer ofte fra en kombinasjon av to faktorer: svekket bindevev, for mye press /trykk på ryggraden og en kjerne/bekkenbunn som ikke skrur seg på når den skal. Hypopressiv Trening Norge metoden jobber med å reversere alle disse underliggende faktorene, og tusenvis av kvinner har brukt denne teknikken for å unngå kirurgi, også etter prolaps.

Hypopressiv Trening Norge Metoden har hjulpet tusenvis av kvinner med rygg- og bekkensmerter

"SADIE REDDET KROPPEN OG HELSEN MIN NESTEN TO ÅR ETTER JEG BLE MAMMA>>
Og det har LITE å gjøre med dette "etterbilde" jeg tok for noen dager siden, men jeg må innrømme at jeg føler meg bedre med en flat og sterk mage! Det er ryggen som har vært hovedproblemet, og ryggen blir bedre og bedre for hver dag som går. Dette tar meg nærmere målet mitt hver dag: å kunne trene som jeg ønsker, uten å få ryggsmertene tilbake, som igjen gjør at jeg kan leke med 2-åringen min, og ikke se på imens han leker med faren sin ... Livet mitt er hektisk og jeg trener når det passer meg, elsker at jeg har alt jeg trenger av veiledning og videoer å følge, så jeg bare trykke på play og følge øvelsene, og da er jeg ferdig med dagens øvelser på null tid!"
Mari Krogshus

Mamma

“Jeg har aldri født barn, men har hatt rygg-, og magesmerter i mange år. Prøvd masse forskjellig, men nå etter å ha brukt Hypopressiv trening i noen uker er smertene vekk! At jeg samtidig har fått midjen tilbake er jo heller ikke dumt, hehe.
Jeg jobber med stemmen, og jeg har kjent hvor mye bedre kontakt jeg har fått nå som kjernen og bekkenbunnen kobler seg på bedre. Anbefales på det varmeste!!”

Kristine Haugland

“Jeg er nesten kvitt smertene i korsryggen etter kort tid! Jeg tåler bæringen bedre og jeg kan gå lange turer med vogn uten å bli sliten/få smerter. Jeg ser på bilder at holdningen er endret og at jeg er mindre svai i ryggen. Magen er også flatere, det er jo en bonus! Det viktigste er at jeg kjenner at kroppen fungerer slik jeg ønsker.

Etter fødsel og med amming og bæring kom smertene i ryggen og jeg kjente at jeg hadde dårlig kontakt med magemusklene. Jeg fikk raskt vondt i korsryggen av både bæring og turgåing og selv om magen gikk tilbake følte jeg at den så oppblåst ut. Jeg mener at kroppen min skal få lov å bære preg av å ha bært frem et barn, men jeg er opptatt av at den skal fungere likevel.

Jeg liker godt at kurset bygger seg sakte opp slik at man får tid til hver øvelse. At treningen tar bare noen minutter i starten motiverer for å få det inn som rutine i hverdagen. Når man har alle øvelsene tar det fortsatt bare 15 minutter. Det er ikke alltid lett å la de 15 ledige minuttene gå til trening, men etter 12 uker ser jeg resultater og da er det lett å prioritere dette!”

Turid

Mamma til 1

“Jeg vil anbefale Hypopressiv trening og Sadie Lawler på det aller varmeste. Burde vært obligatorisk for alle jordmødre og helsesykepleiere å henvise alle damer til hypopressiv trening før/etter fødsel. Sadie er en utrolig dyktig, ekstremt kunnskapsrik, folkelig og tålmodig dame som brenner virkelig for dette 🙂 Og det FUNKER!”

Siri

“Plutselig kunne jeg gjøre en pull-up! Magen ser bedre ut. Jeg har fått funksjonen tilbake. Helt uventet har jeg fått mye mindre bekkensmerter. Jeg opplever sjeldnere flaue lekkasjer også.

Jeg sleit mest med smerter i bekkenet, og strevde med å kjøre bil fordi jeg måtte sitte lenge. Men det trodde jeg ikke man kunne gjøre noe med. Magen min prøvde jeg hele tiden å gjøre noe med, den var stor og rundt og så gravid ut… Jeg spente den hele tiden for å holde den inne og forsøke å lukke magemusklene. Det lært jeg også å gjøre noe med!

Dette burde alle mennesker visst om!”

Marit

Mamma til 2

Smertene i ryggen er helt borte, jeg har bedre fordøyelse, bedre holdning og bedre/ dypere pust. Andre vondter som stivhet i skulderbladene/ nakken er også borte. Og så har magen blitt flatere!

Jeg hadde ofte vondt/ var øm i korsryggen. Jeg kunne ikke skjønne hvor problemet lå siden jeg brukte hver ledige stund jeg hadde til å gjøre yoga, gå/ løpe i ulendt terreng, og når plagene ble verre; øvelser med fokus på å styrke mage- og rygg- muskler.

Nå når jeg ser tilbake kan jeg tydelig se at jo mer jeg prøvde å bli sterk, jo mer vondt fikk jeg.

Jeg hadde sett reklame for nettkurset lenge, og tenkte at jeg ikke hadde disse problemene - jeg tenkte at dette ikke angikk meg, rett og slett! Jeg hadde jo "bare" vondt i ryggen.

Det aller beste er jo alle fordelene med hypopressiv trening - jeg er kvitt smertene i ryggen, har bedre holdning, magen har blitt sterkere og flatere, fordøyelsen er bedre, og jeg puster så mye lettere! Hypopressiv trening er veldig effektivt, så jeg klarer i større grad å si til barna og mannen min at "nå skal jeg være for meg selv, for jeg skal trene!" Jeg ble også positivt overrasket over at nettkurs fungerte bra for meg, jeg så for meg at jeg ikke kom til å like det, men tok feil 🙂

Ingrid, mamma til 2

Du fortjener et liv fylt med glede + gledelig bevegelse!

Nå er det din tur

På 12 uker kan du gjøre noe med: inkontinens, underlivsprolaps, delte magemuskler og smerter i rygg og bekken.

12- ukers nettkursGravidkurs
0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Registrer rabattkode