Bente sin erfaring med hypopressiv trening og lekkasjer og nedpress

Bente hadde prøvd mange ulike kurs med knipeøvelser uten at hun merket bedring. Nå er hun nesten kvitt urinlekkasjen og nedpress – og føler seg mye friere og mer tilfreds. Les hennes historie med Hypopressiv trening for lekkasjer og nedpress her. 

Slet med hyppige toalettbesøk, nedpress og lekkasjer

Bente var fortvilt og hadde prøvd ulike kurs og teknikker over lang tid, «jeg hadde prøvd mye forskjellige kurs med knipeøvelser, uten at det hjalp meg. Før jeg startet med nettkurset i Hypopressiv trening Norge metoden, hadde jeg mye nedpress, og sleit med urinlekkasjer ved fysiske anstrengelser. Også hyppige toalettbesøk. Det var veldig hemmende», forteller hun.

Nedpress og urinlekkasjen er nesten helt borte nå etter kort tid. Jeg føler meg mye fiere og tilfreds nå!

Rask endring

«Jeg er en voksen kvinne, og det er mange år siden jeg fødte barn. Likevel merket jeg fort forandring på mine problemer når jeg begynte med treningen.

Nedpresset og urinlekkasjen er nesten helt borte nå. Føler meg mye friere og mere tilfreds, det er så deilig å gå tur uten plager og nyte å være ute i naturen hele året rundt.»

Bedring med nettkurs i Hypopressiv trening Norge metoden

«Nettkurset er enkle og fine treningsøvelser som jeg kan utføre hjemmenfra. Disse treningsøvelsene tar ca bare 15 min pr gang. Sadie er en flink og dyktig motivator til å trene, det er en glede å trene når hun leder.

Disse øvelsene er så korte med veldig effektive . Som gjør at dette lar seg gjennomføre selv om en har en travel hverdag! 

Tror mange kvinner ville fått ett mye bedre liv hvis de hadde blitt med på dette kurset!»

Sadie Lawler

Sadie Lawler

Jeg heter Sadie, og jeg driver Hypopressiv Trening Norge. Jeg er ekspert på rehabilitering av fødsels- og belastningsskader. Jeg tok med hypopressiv trening til Norge da jeg ikke fikk hjelp med mine egne fødselsskader, og ble endelig frisk med hypopressiv trening. Jeg brenner for at alle de som trenger det skal få hjelp, og en kropp som fungerer gjennom alle livets faser.

GRATIS LIVESENDING onsdag 17.04 kl 20:30

Lær HVORFOR du får lekkasjer, nedpress, delte magemuskler
og smerter og HVA du kan gjøre for å bli bedre!
0
    0
    Din handlekurv
    Handlekurven din er tom
      Registrer rabattkode